Citroenglazuur
Voor: 1 taart
Voorbereidingstijd: 10 minuten
180 gr. poedersuiker - 2 el. ongezouten boter, gesmolten - 4-6 el. citroen-, limoen- of sinaasappelsap - natuurlijke levensmiddelenkleurstof
Smaken naar keuze: 40 gr. frambozen, aardbeien of bosbessen, gemengd - 1/2 vanillestokje - 20 gr. cacaopoeder - de fijngeraspte schil van 1 citroen, 1 limoen of 1 sinaasappel
Opmerking: laat bij gebruik van vers fruit het citroen-, limoen- of sinaasappelsap achterwege.
Voor: 1 taart
Voorbereidingstijd: 10 minuten
180 gr. poedersuiker - 2 el. ongezouten boter, gesmolten - 4-6 el. citroen-, limoen- of sinaasappelsap - natuurlijke levensmiddelenkleurstof
Smaken naar keuze: 40 gr. frambozen, aardbeien of bosbessen, gemengd - 1/2 vanillestokje - 20 gr. cacaopoeder - de fijngeraspte schil van 1 citroen, 1 limoen of 1 sinaasappel
Opmerking: laat bij gebruik van vers fruit het citroen-, limoen- of sinaasappelsap achterwege.
Zeef de poedersuiker boven een kom. Voeg de gesmolten boter toe. Voeg het citrussap of een smaakmaker toe tot het mengsel de juiste consistentie heeft. Voeg eventueel de kleurstof toe. Strijk het glazuur met een paletmes over de taart.